Selecteer een pagina

Over Coaching Nederland

Coaching Nederland is, met ruim 30 jaar ervaring, een autoriteit op haar vakgebied: de ontwikkeling van duurzaam effectief gedrag van directies, teams en professionals.

Coaching Nederland

Coaching Nederland b.v. (CNL) is een coaching-bedrijf dat in 1993 is opgericht door Alex Engel en één centrale missie heeft: Onze klanten helpen de best mogelijke resultaten te behalen.

Het Coaching Nederland Netwerk van coaches omvat Nederlands oudste, meest veelzijdige en beste netwerk van experts op het gebied van professionele ontwikkeling en persoonlijke groei van medewerkers, leidinggevenden, teams en directies.

Het Team

Naast de enorme input en inzet van veel coaches om Coaching Nederland de organisatie te laten zijn die de beste coaching voor iedereen die werkt verzorgt, is er een compact managementteam en zijn er enkele partnerbedrijven die zich met het reilen en zeilen van Coaching Nederland bezig houden. Hieronder stellen wij onszelf graag aan u voor.


Natascha Winkelmeijer

Natascha Winkelmeijer is, naast het zijn van een voortreffelijke leadership-coach, actief in het runnen van de dagelijkse Coaching Nederland operations; met name in het accountmanagement. Door haar ruime ervaring in het bedrijfsleven verstaat zij de taal van organisaties en is zij binnen Coaching Nederland het aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties.


Monique Koopman

Monique Koopman is directeur van de Executive Coaching divisie van Coaching Nederland. Ze is een ervaren, geaccrediteerd Master coach en inmiddels al weer jaren actief als top-(team) executive coach. Zij (h)erkende de behoefte aan een vertrouwd adres voor topbestuurders, waar zij in contact kunnen komen met diverse professionals die hen kunnen helpen bij het behalen van de ultieme overwinning, namelijk: jezelf te verslaan door iedere dag beter te scoren dan de vorige.


   Erik Eerhart 
Erik Eerhart is directeur van onze zusterorganisatie en trainingstak, Soft Skills Training Nederland. Erik is naast een uitstekende coach en trainer een netwerker pur sang die als geen andere verbindingen weet te creëren tussen diverse (markt)partijen. Door Erik’s jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en ‘hart voor de zaak’, met name als het om samenwerken gaat, is hij voor de overige MT leden een waardevolle sparringpartner en brenger van ideeën.
 


Alex Engel 
Alex Engel is, naast oprichter van Coaching Nederland en geaccrediteerd Master coach, een autoriteit op het gebied van coaching. Hij coacht al sinds 1993 en is tevens oprichter van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, schrijver van diverse boeken over coaching en andere publicaties over coaching en initiatiefnemer van- en investeerder in- UpGuide, Nederlands beste online coaching- en persoonlijk ontwikkelplatform. Alex is altijd op zoek naar hoe de dingen die wij met zijn allen doen toch nóg iets beter kunnen.
 


Quint Engel

Quint Engel, inderdaad ‘zoon van’ oprichter Alex Engel. Quint leidt Westland Webdesign en is in het Coaching Nederland managementteam verantwoordelijk voor het webdesign en voor de SEO-marketing-strategie. Naast gepassioneerd ondernemer is Quint al 30 jaar actief in de autosport. De laatste jaren minder in wedstrijden maar meer als instructeur voor mensen die willen leren racen. Daarmee past hij ook helemaal in ‘het netwerk van experts’ dat de dienstverlening van Coaching Nederland zo krachtig maakt.

Partnerorganisaties

De organisaties Impr0ve-IT en IVIN Webhosting zijn verantwoordelijk voor het dagelijks operabel houden van alle IT binnen Coaching Nederland en op het UpGuide platform.
Oudejans Administratie en Advies is verantwoordelijk voor de financiele administratie binnen Coaching Nederland b.v.
 Waar wij voor staan

Wij geloven: dat organisaties, teams en medewerkers willen, kunnen en moeten ontwikkelen om daarmee waardevol te zijn én te blijven, voor zichzelf en voor anderen.

Wij zijn: de coachingpartner voor werkgevers; met name in de duurzame en groei van mensen en teams in de organisatie.

Wij gaan voor: het vergroten van de inzetbaarheid, productiviteit, ontwikkeling en positieve werkbeleving van medewerkers en directies, alsmede voor betere resultaten voor de organisatie in zijn geheel, tegen lagere kosten.

Onze propositie is: het faciliteren van de duurzaame groei van effectief gedrag van directies, teams en professionals, tegen de beste kwaliteit/prijs verhouding.

Door middel van: enerzijds waardevolle samenwerkingsrelaties met werkgevers en hun medewerkers en anderzijds met een landelijk netwerk van topcoaches en andere experts voor het faciliteren van duurzame groei en ontwikkeling

Onze drijfveer is: Verschil te maken in het (werkzame) leven van mensen en daarmee in het succes van de organisatie waarvoor zij mogen werken.

Onze kernwaarden

Wij worden gedreven door de volgende waarden:

  • Betrokken: We verdiepen ons graag in de problematiek en wensen van organisaties en hun medewerkers. In het werken met medewerkers en teams signaleren wij ontwikkelingen en trends binnen organisaties. Door deze signalen terug te geven aan het bestuur of management van organisaties leveren wij waardevolle input bij de ontwikkeling van hun human capital.
  • Bevlogen: We denken met plezier mee en zoeken naar de beste oplossingen en interventies voor onze opdrachtgevers. Wij zijn thuis in de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied en maken, samen met ons enthousiaste team van coaches, graag het verschil bij onze opdrachtgevers.
  • Betekenisvol: Wij zijn pas tevreden als we, in deze snel veranderende en complexe wereld, op een professionele manier waarde kunnen toevoegen en onze cliënten en onze opdrachtgevers daarmee helpen te floreren.