Leiden

Specialisme:
LIVVIT WorkLifeCoaching traject, Ontwikkeladvies, Time Management Programma, Zelfvertrouwen, LIVVIT Compact Coaching, Balans en Zingeving, TeamCoaching Programma, Relatie coaching, Online Coaching, WorkLifeCoaching Engels, Mediation, Life coaching, (Persoonlijk) Leiderschap, Training, Loopbaan Coaching, Executive coaching, Samenwerking / teams, WorkLifeCoaching, Stress & Burnout

Werkgebied:
Benelux, Wereld, Europa, Zuid-West, Noord , Noord-West, Zuid , Amsterdam + het Gooi, Midden, Oost , Heel Nederland

Liesbeth Bouwhuis

8.93
Als gecertificeerd coach hou ik me vooral bezig met het begeleiden van het keuzeproces, communicatie (verbaal en non-verbaal) en bewustwording.

Elke verandering begin met keuzes maken. Keuzes maak je de hele dag door. Bewust en onbewust. Ik help je ontrafelen. Zodat je ziet waaruit je keus bestaat. Waarop je invloed hebt en waarop niet.

Kiezen tussen werk en privé, tussen wel en niet doen, tussen rust nemen of doorgaan. Tussen aanspreken of uit de weg gaan. Kiezen is prioriteiten stellen en weten waarover het gaat. Kiezen is ook afscheid nemen van wat je niet kiest. Communicatie is ook iets dat de hele dag doorgaat, bewust en onbewust. Met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Verbeter je manier van communiceren dan verbeter je de samenwerking en daarmee het resultaat. Ik help je er graag mee. Snel en effectief.

Methodiek

Ik geloof in een aanpak op maat, flexibel, betrokken en creatief. Tijdens mijn coaching staan mijn voelsprieten altijd aan. Vaak is er wel een plan, maar de persoon, het moment en de situatie bepalen wat de meest effectieve aanpak is op elk moment. Naast een brede achtergrond en ervaring met verschillende methodieken, modellen en theorieën, gebruik ik ook de methode die ikzelf heb ontwikkeld. De Bepper Balance Methode werkt met een tastbare tool, het Bepper Bord. Het geeft overzicht en inzicht

Achtergrond

Na mijn werk als docent, coördinator en projectmanager, ben ik in 2006 zelfstandig ondernemer geworden. Na advies en communicatiewerkzaamheden, een rol als toezichthouder en projectmanager, ben ik me gaan omscholen als Coach. Het werken met individuen, stellen, gezinnen en teams vind ik heerlijk. Ik hou van afwisseling. Het steeds weer zoeken en vinden van de juiste aanpak voor hele verschillende personen, karakters, onderwerpen en omstandigheden is voor mij een welkome uitdaging. Ik werk graag echt op maat en zet al mijn creativiteit, ervaring en kennis in voor jou en jullie. Tijdens mijn werken als coach ontdekte dat een bepaald iets dat ik deed tijdens de sessies veel effect had bij mijn clienten. Kwartjes vielen, oh's en ah's waren te horen. Het duurde even voordat ik in de gaten had dat ik hier iets heel nieuws deed. Ik ben dat gaan uitwerken tot een veelvuldig geteste methode die inmiddels via eigen onderzoek met andere professionals, heeft geleid tot een volwaardige aanpak. Ik heb een boek geschreven over deze methode, een (geaccrediteerde) training ontwikkeld om professionals met deze methode te laten werken, een tastbare tool waarmee gewerkt wordt en een team-kit voor werken met groepen en gezinnen. Ik ben er trots op elke keer weer te merken hoe snel en toegankelijk de methode is en hoe prettig professionals en cliënten het vinden ermee te werken, van jong tot oud. Hopelijk maakt u er in de toekomst ook kennis mee. Neem gerust contact op voor een kennismaking.