Coaching voor professionals

Wat klanten ons vertellen over de waarde van coaching

  • Meer zelfinzicht in eigen gedrag, beperkingen en talenten.
  • Groei van zelfvertrouwen.
  • Betere balans en meer plezier in mijn werk.
  • Duidelijkheid in wat ik wil, hoe dit te bereiken en niet weer in mijn valkuilen te stappen.
  • Vergroten van mijn weerbaarheid en gedragsflexibilteit.

Zó werkt het

Zodra je je bij Coaching Nederland aanmeldt, neemt één van onze coaches contact met je op om je uit te nodigen voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek heeft als doel nader kennis te maken, je coachvraag te bespreken en eventueel te verhelderen. Samen stellen jullie vast of er voldoende vertrouwen is om het coachtraject te vervolgen. In dat geval ontvang jij of de budgethouder een offerte. Het intakegesprek wordt alleen in rekening gebracht wanneer het traject wordt vervolgd.

Na goedkeuring door de budgethouder wordt gestart met een ‘blended coaching’ traject. ‘Blended’ wil zeggen dat de coaching deels bestaat uit gesprekken, online coaching, praktische oefeningen en soms ook uit het lezen van stukjes theorie of een boek over een relevant onderwerp.

Het aantal gesprekken in een traject kan variëren van minimaal drie tot soms tien of meer gesprekken. Qua tijdsduur kan een traject variëren van twee tot maximaal zes maanden. In een enkel geval duurt een traject langer.

Vrijblijvend intakegesprek

Wil jij een vrijblijvend intakegesprek om je mogelijkheden van persoonlijke en professionele groei in kaart te brengen? Of heb je vragen? Neem contact met ons op via het Contactformulier. Je kunt ons ook bellen (020-5112210) of mailen: info@coaching.nl. Wij staan voor je klaar.

Maak een afspraak