Hier staan wij voor


Wij geloven: dat organisaties, teams en medewerkers willen, kunnen en moeten ontwikkelen om daarmee waardevol te zijn én te blijven, voor zichzelf en voor anderen.

Wij zijn: de Performance Development partner voor de duurzame groei van medewerkers, teams en organisaties.

Wij gaan voor: het vergroten van de inzetbaarheid, productiviteit, ontwikkeling en positieve werkbeleving van medewerkers en directies, alsmede voor betere resultaten voor de organisatie in zijn geheel, tegen lagere kosten.

Onze propositie is: het faciliteren van gegarandeerd effectieve coaching, aangevuld met 'action learning' en andere waardevolle interventies, zoals 24/7 online ondersteuning, tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Door middel van: duurzame en waardevolle samenwerkingsrelaties met organisaties en hun medewerkers, alsmede met een landelijk netwerk van topcoaches en andere experts voor het faciliteren van blended learning en coaching voor, medewerkers, managers, teams en directies.

Onze ambitie is: de hoogst haalbare waardering door onze klanten. Uiteindelijk willen we de beste coaching faciliteren voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling van heel werkend Nederland.

Onze kernwaarden

Wij worden gedreven door de volgende waarden:

  • Betrokken: We verdiepen ons graag in de problematiek en wensen van organisaties en hun medewerkers. In het werken met medewerkers en teams signaleren wij ontwikkelingen en trends binnen organisaties. Door deze signalen terug te geven aan het bestuur of management van organisaties leveren wij waardevolle input bij de ontwikkeling van hun human capital.
  • Bevlogen: We denken met plezier mee en zoeken naar de beste oplossingen en interventies voor onze opdrachtgevers. Wij zijn thuis in de laatste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied en maken, samen met ons enthousiaste team van coaches, graag het verschil bij onze opdrachtgevers.
  • Betekenisvol: Wij zijn pas tevreden als we, in deze snel veranderende en complexe wereld, op een professionele manier waarde kunnen toevoegen en onze cliënten en opdrachtgevers daarmee helpen te floreren.