Coaching aanvragen via Coaching Nederland

Als bezoeker van Coaching.nl kun je zelf contact leggen met een coach. Wij kunnen ons echter voorstellen dat het lastig is de juiste keus te maken uit het grote aanbod aan coaches.

Wil je er zeker van zijn dat de coaching het gewenste resultaat oplevert, vraag dan een coach aan via Coaching Nederland. Wij vinden gegarandeerd de juiste coach voor jou.

Door hiernaast het formulier in te vullen en te versturen wordt ons duidelijk waar je naar op zoek bent. Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met je op te nemen. Coaching Nederland heeft veel en vooral goede ervaringen met de coaches die zij adviseren en staan garant voor hun kwaliteit.

Bij Coaching Nederland worden volledig afgemaakte WorLifeCoaching trajecten op basis van 'resultaatgerichte beloning' (RGB) gefactureerd. Dit wil zeggen dat de hoogte van de eindfactuur afhankelijk is van de resultaten van het traject.

Lees meer over onze algemene voorwaarden

Jouw gegevens

Aanleiding
Financiering

Veel werkgevers en diverse (arbeidsongeschiktheids)verzekeraars bekostigen coaching- of andere ontwikkelingstrajecten. Enig idee wie het aan te vragen traject gaat financieren?

           

Persoonlijke gegevens zijn bij ons 100% veilig!
Zie ons Privacyreglement voor meer informatie.